Bij Studio Rabona vertellen we visuele verhalen. Verhalen met een bulderlach en een krokodillentraan. Verhalen die iets in gang zetten en verhalen om bij stil te staan. Wij zijn een productiehuis dat verrast met kwaliteit. Dat verbaast met gedurfde video’s. Dat verbindt met waardevolle reeksen. Dat jouw lijf doet ontspannen, je neus doet krullen en je hoofd doet opklaren. Dat de handen van jouw publiek in elkaar doet slaan. Dat inspireert met jouw verhaal van morgen.

behind the scenes

behind the scenes

behind the scenes

Wat we doen?

TV

Ontdek een wereld van entertainment die je hart sneller doet kloppen.  Van hartverwarmende reportages tot dansbare muziekprogramma’s. Voor elk wat wils.

Branded content

Geef je merk een boost met branded content. We zorgen ervoor dat jouw verhaal opvalt en blijft hangen bij je doelgroep. Je boodschap wordt in het hart van het verhaal geplaatst en we betoveren je publiek met elke klik, like en share.

Commercials

Laat je merk stralen met een krachtige commercial! Met opvallende visuals en een meeslepend verhaal brengen we je merk tot leven op het grote én het kleine scherm

video

contentmarketing

community building

mailcampagnes

branded content

advertising

televisie

social media

commercials

Samen jouw verhaal vertellen?

Jonghelinckstraat 8a
2018 Antwerpen

STUDIO RABONA

Wietse Claes
+32 (0)477 26 41 34
info@studiorabona.be
BTW BE 0759.881.766

RABONA DIGITAL

Jelle Claes
+32 (0)468 15 68 24
info@rabonadigital.be
BTW BE 1005.219.809

© 2024 Studio Rabona BV & Rabona Digital BV | algemene voorwaarden | contact