Inside the box

Inside the box

Inside the Box! Naar aanleiding van de Antwerp Pride deze week maakten we voor GoPlay een online reeks ‘Inside the Box’. 2 mensen, 1 box, 1 thema. Hoe inclusief is Vlaanderen vandaag de dag, en waar willen we naartoe? Openhartige, eerlijke gesprekken zonder taboes. 5...
Pepsi Max & Laura Tesoro

Pepsi Max & Laura Tesoro

Laura Tesoro x Pepsi Max! Naar aanleiding van The Voice Van Vlaanderen mochten we flitsende 6 seconden commercials uitwerken met in de hoofdrol Laura Tesoro. ‍Een stevige draaidag, maar gelukkig kon Laura haar stembanden smeren met enkele liters Pepsi Max. ‍Benieuwd...
Corporate Spot

Corporate Spot

Stap in de wereld van DPG Media en ontdek de kracht achter meer dan 50 dynamische merken, samengebracht in één corporate spot.
Telenet Fibercheck

Telenet Fibercheck

Fiber? Dempsey Hendrickx trekt eropuit om een antwoord te zoeken op de meest prangende vragen rond fiber. Een geestig avontuur in 8 afleveringen!
.DOC Crime

.DOC Crime

Steffi Vertriest neemt je mee in de hoofden van de meest gruwelijke seriemoordenaars. 7 spraakmakende documentaires die het verhaal vertellen van moordenaars die niet konden stoppen met moorden. Wekelijks te zien op Pickx+!